Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Shadowfax
Shadowfax - 30-12-2021 15:00:14
Geldzaken & Recht

Beschikbaarheid vermeld in contract?

"sorry dat ik het zeg, maar als bij mij iemand kwam solliciteren die niet kan werken vanwege een sportschool, dan nam ik die niet aan. sporten kan je namelijk ook doen op de momenten dat je niet aan het werk bent. je plant je prive zaken om je werk."



je snapt mij verkeerd denk ik.het gaat om een contract van 3-24 uur. ik heb mezelf nu op maandag-vrijdag van 8-22 uur op beschikbaar gezet en in de weekenden van 9 tot 17 uur. als de sportscholen weer open gaan wil ik mijn beschikbaarheid op de maandag, mijn vaste sportdag, aan kunnen passen van 8-17 uur.
daarom vroeg ik me af of die beschikbaarheid ook zo in je contract komt te staan. zodat je later kunnen zeggen van ho ff je moet van 8-22 uur beschikbaar zijn op maandagen en mijn aanpassing dus niet accepteren.