Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Marcel81980
Marcel81980 - 05-01-2022 15:00:18
Elektronica & TV

Wie heeft er klachten over rhinocamera?

wat een verschrikkelijke organisatie!!!
ik geef 1 ster voor de goede website, snelle reacties op email en dat ik uiteindelijk mijn geld heb terug gekregen.
niet dat je wat aan de antwoorden op de mail heb, ze beantwoorden je vragen maar half en dat ook nog eens met ontwijkende antwoorden, waar je niks mee kan en nog niks weet.
ze kunnen zich niet houden aan afgesproken termijnen. ook excuses voor het ongemak zit er nog niet eens bij, het is net of je naar een computer zit te mailen.
mijn bestelde canon eos80d leek een mooie 'black friday' deal half november 2021. €70,- korting op de gangbare winkelwaarde. de camera is nooit aangekomen, bleek verkeerd gegaan te zijn bij dhl. 2de camera zou verzonden zijn, maar daar krijg je geen bevestiging van en is uiteindelijk ook nooit aangekomen. nu twee maanden, 35 emails en veel frustratie verder, heb ik uiteindelijk mijn geld terug gekregen. nu blijken de camera's duurder geworden te zijn, vergeleken met november en ben ik nu ook nog eens een stuk duurder uit. mij zien ze daar niet meer terug!