Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 05-01-2022 19:50:17
Geldzaken & Recht

Kan/ mag de gemeente mij zonder toestemming uitschrijven

Mensen kunnen ( buurtgenoten, familie) een melding doen bij de gemeente van een huis wat niet gebruikt wordt. of samen wonen op een ander adres ( bijv partner, bijde bijstand etc) 
dan kan de gemeente gaan kijken. doen brieven in de bus waarop bewoner tijd heeft om te reageren, doen navraag bij de woningbouw en onderzoek of er daadwerkelijk geen leven is .
waarschijnlijk heeft u deze brieven gemist waarin gevragen wordt te reageren. dit heeft vaak deadline van weken, nog een keer weken en daarna verzoek tot uitschrijven. . ben je zo 6 mnd verder eer dat dat rond is 

u geeft geen post gezien? of gewoon genegeerd. dan mag dit . u kunt niks. u heeft maanden gehad te reageren op u post maar dit niet gezien. wellicht omdat u daar nooit kwam . ze staan volledig in hun recht