Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-01-2022 15:23:26
Huishouden & Energie

Essent accepteert analoge meterstand niet na aanleg zonnepanelen: waarde te laag

Zoals ik het begrijp leveren uw zonnepanelen 'te weing' terug aan essent om de waarde ervan te kunnen bepalen. men is zoals u zelf al aangeeft bezig met het nagaan of er een oplossing voor is. het meest belangrijke of inderdaad uitsluitend die elctra bij u in rekening wordt gebracht die u u werkelijk afneemt. 
u kunt overwegen nog een melding te doen bij https://www.acm.nl/nl/publicaties/publicatie/16915/melden-bij-consuwijzer-loont" target="_blank">https://www.acm.nl/nl/publicaties/publicatie/16915/melden-bij-consuwijzer-loont . 

op zich lijkt het mij wel in uw nadeel dat u geen slimme meter heeft laten plaatsen hetgeen toch gratis was. het probleem zou zich dan m.i. niet voordoen.