Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 07-01-2022 16:03:56
Vakantie & Reizen

Achteraf bagage bijboeken.

Hallo liesmal9 , 

hoe kan ik bagage reserveren bij tui fly?

meer informatie over het reserveren van ruimbagage tui fly vind je hier en op onze https://www.tui.nl/vliegtickets/services/bagage/" target="_blank">website.

tijdens boeking
tijdens het boeken kun je via de website of het reisbureau direct ruimbagage bijboeken.

na boeking
het is mogelijk om tot 24 uur voor vertrek ruimbagage te reserveren via mijn tui. bagage wijzigen óf extra bagage bijboeken kan via het reisbureau of het customer services center van tui.

als je alleen een vlucht hebt geboekt via een online ticketbureau en je kunt niet inloggen via mijn tui, dan kun je het https://www.tui.nl/vliegtickets/services/bagage/boekingsgegevens/" target="_blank">bagageformulier invullen om ruimbagage bij te boeken. 
je kunt tot 96 uur voor vertrek ruimbagage reserveren of wijzigen.

bij vertrek op de luchthaven
wanneer je meer bagage meeneemt dan is gereserveerd, rekenen wij bij het inchecken op de luchthaven het https://www.tui.nl/vliegtickets/services/bagage/" target="_blank">overbagagetarief voor de extra kilo’s ruimbagage. bij de incheckbalie accepteren wij contant geld, pin of creditcard