Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 09-01-2022 19:07:38
Auto & Vervoer

Wegenbelasting

En als u 50.000km per jaar gaat rijden, dan betaald u nog maar €0,049 per kilometer. vroeger was het al zo dat diesel rijden alleen loont bij vele afstanden. en dan is nu echt nog niet anders. of veel kilometers met een lagere brandstofprijs en een hogere belasting, of minder kilometers met een duurdere brandstofprijs en een goedkopere belasting. goedkope brandstof met goedkoper belasting kennen wij hier niet.

en als uw diesel maar 1 op 14 rijdt, dan is het wellicht tijd voor een andere diesel. ik rij minimaal 1 op 20 met een diesel automaat. toevallig vandaag even berekend, mrb €260 per 3 maanden. terwijl ik voor de auto van mijn vrouw maar €77,- in de 3 maanden betaal.