Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 10-01-2022 12:10:27
Elektronica & TV

Telefoon besteld niet leverbaar

Info:
https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-niet-tevreden/aankoop-niet-geleverd#:~:text=hebt%20u%20het%20product%20na,hoeft%20het%20niet%20te%20betalen." target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-niet-tevreden/aankoop-niet-geleverd#:~:text=hebt%20u%20het%20product%20na,hoeft%20het%20niet%20te%20betalen.
je kunt natuurlijk eerst even bellen dat je van de koop af wilt en je geld terug wilt. gaat de webshop akkoord, vraag dan even een schriftelijke bevestiging met de mededeling wanneer je je geld terug krijgt.
gaan ze moeilijk doen, dan is de voorbeeldbrief in deze link een optie.
je kunt de brief per mail sturen, maar als je geen bericht terug krijgt, dan pas via een aangetekende brief schrijven.
je kunt direct een aangetekende brief schrijven, maar onderling oplossen is wel zo netjes en ook voordeliger. een aangetekende brief is niet gratis.