Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 10-01-2022 16:27:20
Auto & Vervoer

Wegenbelasting

Hoewel ik de 21 e ben: ook uik sluit mij aan bij de al gegeven reacties dat u het beste u zelf hierop kunt aanspreken. met slechts 8000km per jaar en dan een diesel auto bent ook m..i. een dief van uw eigen portemonnaie. mijn advies: snel inruilen en een voordeliger auto op bijv. gas/benzine kopen. (qua belasting is op dit moment electrisch rijden nog voordeliger). 

diesel is voordelig wanneer u jaarlijks meer dan 35.000 kilometer rijdt. de prijs van diesel ligt lager dan de prijs van benzine, dus bent u goedkoper uit aan de pomp. bovendien rijdt een dieselauto zuiniger dan een auto met benzine. de wegenbelasting die u betaalt voor diesel is wel hoger dan de wegenbelasting van een auto die op benzine rijdt.



https://www.unitedconsumers.com/blog/auto/diesel-of-benzine.jsp#:~:text=diesel%20is%20voordelig%20wanneer%20u%20jaarlijks%20meer%20dan,wegenbelasting%20van%20een%20auto%20die%20op%20benzine%20rijdt." target="_blank">diesel of benzine: welke brandstof kies ik? | uc  (niet bedoeld als reclame voor united consumers)