Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 11-01-2022 10:28:07
Winkels & Webshops

Mag mediamarkt een dure bundel verkopen?

Ze doen dit juist om misbruik te voorkomen. handelaren kopen alles op en verkopen het door voor 800,+ euro per stuk. gevolg is dat mediamarkt nog ps5 te koop heeft . 
door bundels te maken is het opkopen niet aantrekkelijk voor handelaren omdat ze met overige spullen niks kunnen . gevolg dat mediamarkt nog voorraad heeft .
wil je echt de playstation zelf is dat extra pakket niet erg. 
zelf de switch oled gekocht . moest er verplicht spel bij kopen en z'n bundel met spullen waar ik niks aan had. ( hebben al een switch met al die extra's) 
ibm standaard bundel hebben we wat anders uitgezocht. oa extra controller naast de game. wat duurder maar was ook prima. zolang je maar niet alleen consul en game koopt maar ook nog ander artikel ( headset, controller of iets anders) kom je heel eind