Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jtrommelen
jtrommelen - 12-01-2022 13:59:48
Huishouden & Energie

Klopt deze verhoging van mijn warmte tarieven wel?

Ik heb hierover een melding gemaakt bij de acm. je krijgt een soort standaard antwoord. en het lijkt er erg op dat de acm veel meer is gericht richting de leveranciers dan naar de consument. zij vinden dat de er nog geen 67% verhoging is, terwijl dit wettelijk was afgesproken. echter is er nog een ander probleem: ennnatuurlijk beroept zich op de warmtewet die echt nergens over gaat, en beweert dat ze ook gas gebruiken, maar dat is veel minder dan ze beweren. het kabinet zou bezig zijn met een nieuwe warmtewet, al verwacht ik daar helemaal niets van. immers, ze vergaderen meer dan ze uitvoeren. 
er is ook een petitie over de warmtetarieven en als er meer dan 25.000 ondertekeningen zijn kan er echt actie worden ondernomen. klik op deze link en teken zoveel mogelijk. het wordt tijd dat de macht van de energiereuzen wordt gebroken.
https://petities.nl/petitions/de-tariefverhogingen-van-ennatuurlijk-zijn-onacceptabel/signatures/23851712?locale=nl