Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 16-01-2022 19:27:34
Winkels & Webshops

Amazon promotie

Hallo peter zitvast , 


aftrek bij het kopen en retourneren/annuleren van producten



gedeeltelijke aftrek: als je een promotievoucher gebruikt voor meerdere bestellingen op hetzelfde moment dat de voucher geldig is, wordt het totale bedrag van de voucher verdeeld over de afzonderlijke prijzen van de gekochte artikelen. dit geldt ook wanneer de promotie een minimum bestedingsbedrag heeft, zelfs als het minimale bestedingsbedrag is bereikt met een van de bestelde items.
bij het retourneren van producten: de gereduceerde aankoopprijs wordt terugbetaald bij het retourneren van een of meer producten. als je artikelen retourneert van een promotie waarbij een minimaal bestedingsbedrag is toegepast en het bedrag daarna onder het minimumbedrag valt, kan de promotievoucher niet meer worden gebruikt. dit betekent dat we voor de terugbetaling van de artikelen die je retourneert, alleen voor de items die je houdt de prijskorting aftrekken. als je een promotiecode of krediet gebruikt voor een aankoop op amazon.nl en de bestelling wordt geretourneerd voor terugbetaling, wordt het promotiecertificaat niet beschikbaar voor hergebruik.
bij het annuleren van producten: als je een promotiecode of krediet gebruikt voor een aankoop op amazon.nl en de bestelling wordt vervolgens geannuleerd voordat deze is verzonden, wordt de promotiecode teruggezet naar je promotietegoed. deze kan dan worden toegepast op je volgende in aanmerking komende bestelling. 

voor verdere informatie , klik op de rode regel . 

https://www.amazon.nl/gp/help/customer/display.html?nodeid=g8lf2mc32zasdwvu" target="_blank">https://www.amazon.nl/gp/help/customer/display.html?nodeid=g8lf2mc32zasdwvu