Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-01-2022 11:00:08
Geldzaken & Recht

Kosten pensioenuitbetaling correct?

U geeft ietwat te weinig informatie. ik kan mij zoals u het naar mijn mening wel opschrijft niet voorstellen dat men hetgeen u noemt iedere maand in rekening brengt. ik neem daarom aan dat dit de kosten zijn die in rekening worden gebracht voor het regelen van uw uitkering (is het een lijfrentepolis?).

ook mijn advies is om nadere uitleg te vragen bij de verzekeraar (ik kan mij ook inleven dat deze aanrekening wel erg hoog is gelet op het uit te keren maandbedrag). 

naar mijn mening kunt dat het beste toch schriftelijk doen http://www.zoekenvindalles.nl/leveranciers/zwitserleven-hoofdkantoor-adres-en-openingstijden/21599" target="_blank">zwitserleven hoofdkantoor | adres en openingstijden amstelveen-gemeente hoofdkantoren verzekeraars in amstelveen (zoekenvindalles.nl) of eerst telefonisch via de daarvoor geschikte adviseur en zie dan dit https://www.zwitserleven.nl/adviseur/klantenservice-en-contact/neem-contact-op/" target="_blank">https://www.zwitserleven.nl/adviseur/klantenservice-en-contact/neem-contact-op/ indien de antwoorden die u krijgt onbevredigend zijn dan kunt u ook contact opnemen met  https://www.kifid.nl/de-ombudsman-biedt-effectieve-hulp-bij-financiele-klachten/" target="_blank">https://www.kifid.nl/de-ombudsman-biedt-effectieve-hulp-bij-financiele-klachten/