Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 19-01-2022 17:30:39
Geldzaken & Recht

Ups

Als de ups chauffeur u niet thuis treft:









wat is een ups infonotice?



delen





 

















 

een ups infonoticesm is een bericht dat door de ups-chauffeur wordt achtergelaten om aan te geven dat hij of zij geprobeerd heeft een zending af te leveren. met het infonotice-nummer, dat boven de streepjescode staat, kunt u uw verzending traceren, ontvangst bevestigen, de leverdatum wijzigen, opgeven dat u uw verzending wilt ophalen in een ups-klantencenter, uw verzending laten afleveren op een ander adres of de verzending terugsturen naar de afzender.



selecteer de tab traceren, vul uw ups infonotice-nummer in in het veld trackingnummer en volg de instructies.


als het pakketten van het type cod (contante betaling bij aflevering) of handtekening vereist betreft, kijk dan welke vakjes de chauffeur van ups op de ups infonotice heeft aangekruist. als de chauffeur van ups de zending op een andere locatie heeft achtergelaten, kunt u op de ups infonotice zien waar dat is (bijvoorbeeld in de garage of achtertuin). als men heeft geprobeerd een zending af te halen en u was niet aanwezig, staat op de ups infonotice op welke dag en hoe laat de chauffeur van ups weer langs komt.

https://www.ups.com/nl/nl/help-center/sri/tra-hlp-faq3.page" target="_blank">https://www.ups.com/nl/nl/help-center/sri/tra-hlp-faq3.page