Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 21-01-2022 21:31:07
Computers & Telefonie

Usb stick openen op laptop

Het is al weer lang geleden, dus ik hoop dat ik het goed uitleg, maar ik heb een schotel (canal digitaal) met een ontvanger. in mijn ontvanger heb ik de mogelijkheid om op een usb-stick programma's op te nemen, u doet dit misschien rechstreeks op de tv. de usb-stick wordt in feite een harde schijf. voor gebruik moet de usb-stick eerst geformatteerd worden. na het formatteren is hij gekoppeld aan het betreffende apparaat, bij u de tv en in mijn geval de ontvanger. zover ik weet kan ik, om een film terug te zien, de usb-stick niet uitwisselen met mijn ontvanger op de slaapkamer, daar zou ik een andere usb-stick moeten gebruiken die op zijn beurt gekoppeld wordt aan de slaapkamer tv.
bij u geldt hetzelfde met de gekoppelde tv, waardoor hij het niet op de laptop doet.

ik kan helaas niet zo gauw de handleiding van mijn ontvanger vinden, want dan had ik de uitleg 1 op 1 kunnen overnemen, maar ik hoop dat u mijn bovenstaande uitleg begrijpt.