Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 22-01-2022 13:04:37
Voeding & Gezondheid

Verhogingen medicijnen hond

Ik kom nog even terug op mijn advies eens een andere dierenarts te bezoeken. ik ben zelf heel lang dierenartsassistente geweest, helaas is mijn toenmalige dierenarts al geruime tijd met pensioen. dus tegenwoordig ben ik een shopper.
een paar voorbeelden:
1) bij mijn vorige kat moest tandsteen verwijderd worden, geen spannende ingreep en veelal door assistenten gedaan. drie dierenartsen gebeld, prijs rond de € 150,- à € 200,-, hetgeen te maken had met roesje en eventueel tanden/kiezen trekken. de vierde dierenarts die ik belde rekende € 39,-, moest er wel wat verder voor rijden, maar dat was de prijs waard en het is goed en nauwkeurig gebeurd, want ik ben er bij gebleven.
2) prijs coctail grote hond tussen € 25,- en € 75,-. in de omgeving van groenekan zit een dierenarts die rekent € 17,50.
3) medicijnen haal ik ook bij een andere dierenarts vanwege de prijs.

het liefst ga ik naar de wat oudere dierenartsen die tegen hun pensionering aan zitten of al met pensioen zijn en uit liefhebberij doorwerken. de reden: als bijv. tegenwoordig een kater gecastreerd moet worden dan moet je hem 's morgens brengen en kun je hem 's middags weer ophalen, dit telt mee in de prijs. de oudere dierenartsen doen het zoals het hun geleerd is en dat is tijdens het spreekuur. je meldt je, de kat krijgt een roesje, dan worden een aantal andere patiënten geholpen en dan is jouw kat aan de beurt. het is een werkje van ca. 10 minuten en je kunt de kat direct meenemen.