Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 23-01-2022 14:08:08
Geldzaken & Recht

Vermogen te hoog, inkomsten te laag

 


tja, je hebt een grote erfenis gehad en dat telt nu eenmaal mee bij de sociale huurwoningen. ergens is dat logisch vind ik.

een huis kopen is altijd een risico, maar ja... je kunt ook als je de deur uitloopt onder een auto komen. het leven is nu niet direct alleen maar zekerheden, op twee na dan. je wordt geboren en je gaat uiteindelijk ook over naar je volgend leven.

wij kunnen je niet zeggen wat je moet doen, maar denk ook na wat je anders met je geld zou willen doen. als je het gaat beleggen dan dan loop je ook risico st de beursen klappen dan is het ook foetsie geld...
van de andere kant geld kun je niet meenemen. ik zou zeggen ga naar een goede financieel adviseur (of twee) en laat je voorlichten en neem dan een besluit.

op de bank laten staan levert niets op... en nog iets... de hypotheekrente is nog steeds historisch laag en het loont dan zeker de moeite om de rente voor minimaal 20 jaren vast te zetten.