Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 25-01-2022 16:43:42
Winkels & Webshops

Meubels niet geleverd

Het lijkt mij een kwestie van ingebreke stellen resp. annuleren aankoop overeenkomst. zie o.a. de info van de geschillencommissie https://www.degeschillencommissie.nl/uitspraken/consument-wil-door-te-late-levering-bestelling-annuleren/" target="_blank">https://www.degeschillencommissie.nl/uitspraken/consument-wil-door-te-late-levering-bestelling-annuleren/  en u kunt op basis van deze info: https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ .

u heeft zelf ook al een brief gezonden gebaseerd op https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ wegens te late levering maar mogelijk had u daar dan wel in moeten stellen dat u thans binnen 14 dagen levering wenst en zo niet u de aankoopovereenkomst als ontbonden beschouwt .zie daarvoor deze info: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/levertijd-bestelling" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/levertijd-bestelling . indien u dat niet heeft gedfaan, zend er dan (voor alle zekerheid) een brief achteraan waarin u de 14 dagen levertid vordert .... en zo niet. (met ook 'onder voorbehoud van alle rechtyen')

aanvullend: (indien dit niet geheel benut is in uw brief) https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ontbinden-overeenkomst/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ontbinden-overeenkomst/  uiteraard kunt u ook eerst even de reactie van rofra afwachten.  u kunt ook dit benutten: https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/rofra-home-meubelzaken/details?companyid=2e1aaea9-d461-4570-bfe3-35f6d42c9f10" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/rofra-home-meubelzaken/details?companyid=2e1aaea9-d461-4570-bfe3-35f6d42c9f10