Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 28-01-2022 14:18:46
Geldzaken & Recht

Hoe (on) doorzichtig is de huidige verkoopmarkt van huizen?

Als ik alle berichten hierover op de diverse media volg lijkt mij dat deze markt nog steeds erg ondoorzichtig is. en er is ook wel degelijk al onderzoek naar gedaan en zijn er al gemeentes waar men paal en perk stelt door bijv. alleen koop t..b.v. eigen bewoning toe te staan of anders. 
toevallig is er sedert gisteren tegenover mij ook een pand te koop, in tweeen gesplitst, iets meer ruimte dan een grote caravan die recent is opgekocht. het pand verkeerde wel in een staat van zeer slecht onderhoud en is 'knap'reneoveert maar als ik zie wat er nu voor gevraagd wordt: beide panden samen net geen  7.000. (en dat voor een pand dat feitelijk goed geschikt is totaal voor drie of 4 bewoners.  momenteel is het echt zaak'wat de gek er voor geeft'.