Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 28-01-2022 23:16:50
Geldzaken & Recht

Kosten crematie (na laten opgraven kist na 20 jr)

Gebruikelijk worden niet verlengde graven/grafrechten "geruimd", dat wil zeggen dat die graven afgeschermd (ervaring mee) "geruimd" worden en de resten worden in één graf als verzamelplaats herbegraven. 

ik denk dat u zeker wel een crematie van de resten zou kunnen bestellen, echter dat kan probleemloos aan het door u genoemde bedragen komen. een budget uitvaart/crematie kost al 2.000 euro zonder iets.  met meer diensten kan dit zomaar 3 a 4.000 euro worden. de kosten van de vergunning en het opgraven zullen ook zeker hoog kunnen zijn. als u spreekt over iemand in 2003 begraven is, zal er weinig over zijn van de overledene. als u het geld kunt missen en het graag wil doen, zal u aan deze prijsopgave waarschijnlijk niet ontkomen. u zal dus zelf/met de familie een keuze moeten maken voor cremeren van de resten voor hoge kosten of het graf te laten ruimen. helaas heb ik geen ander bericht voor u.