Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 29-01-2022 06:55:37
Geldzaken & Recht

Kosten crematie (na laten opgraven kist na 20 jr)

Op het moment dat de grafrechten afgelopen zijn, dan zijn er andere protocollen en werkwijzen dan wanneer u het graf zelf wilt leeghalen en wilt cremeren. het lijkt veel, €2746,-, maar maar dat vind ik niet.
als het graf geruimd wordt als de grafrechten afgelopen zijn, dan word dat gedaan zodra een graf weer nodig is. er hoeft dus niets apart ingepland te worden, alles gaat dan in 1 handeling. u wilt nu apart het graf laten leeghalen. dat wil inderdaad zeggen een vergunnen aanvragen, mensen apart inschakelen met een graafmachine en werkuren. bij een normale ruiming worden de resten meegenomen en herbegraven, nu moet er een nieuwe kist komen, opgeslagen worden en meer uren voor gebruikt worden.