Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

h.
h.terpstra - 31-01-2022 10:50:38
Huishouden & Energie

Slimme meter van stedin

alle energie bedrijven weten dat hun "slimme" ( digitale ) meter niet goed werkt in een gebouw waar meerdere verbruikers zijn. bv. wasmachine , fornuis ,droger en andere apparatuur.. daar is al meermalen op radio en tv. melding van gemaakt. eerder heb ik dat vermeld op kassa en radar..
laat hem niet testen. ,want de meter werk goed, als er geen andere verbruikers op de installatie zitten. het is n.l. een laboratorium instrument .

u goedkoopste oplossing is die meter te laten vervangen voor een analoge meter.. de 'slimme "meter breekt ook in op uw privacy . er is juris prudentie. 

vraag bij radar op naar het programma 3 a 4 jaar geleden. de fam. honi...  heeft toen de rechtzaag gewonnen met een schets op half a4. 

de meter springt nl naar voren via de 5é harmonische. voor de techneuten..succes, henk.