Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bj
BjornBNNVARA - 01-02-2022 20:21:18
Geldzaken & Recht

Snelle tandzorg nodig

Ik schrik zo van deze stelling. "iedere tandarts zal zorg verlenen, maar je moet wel betalen, logisch". kunt u zich voorstellen als we het ook zo in de ziekenhuizen deden? het is verder ook niet dat ik niet wil betalen, maar over een kleine 3 weken. desnoods met een kleine aanbetaling. de 75 euro is overigens niet mijn boodschappengeld, maar wat er na mijn verhuizing over is. soms gaat het leven even niet zoals je wil en krijg je het zelfs met een vaste baan en een goede spaarrekening moeilijk. 

verder schrik ik ook van alle reactisch die vertellen dat ik hem maar moet laten trekken. dat is namelijk goedkoper. stel je wederom eens voor dat we dat ook in de ziekenhuizen deden. het is een kerngezonde tand in mijn gezonde gebit. die laat je toch niet zomaar trekken?

het verbaast mij zo dat het in nederland zo gaat. ik dacht altijd zorg = zorg maar dit zit blijkbaar toch anders. dit lijken wel amerika praktijken. 

ik ga morgen nog wat tandartsen bellen. mocht er niemand zijn die de behandeling zonder directe betaling wil uitvoeren dan zit er niets anders op dan het stiekem te laten uitvoeren. we zien erna wel verder. deze pijn is te ondragelijk om mee te blijven zitten.