Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 03-02-2022 09:15:56
Garantie & Verzekeringen

Een computer uitlenen is niet zonder risico’s

Ooit, jaren geleden, bij ook dat nog. er waren dieren ontsnapt uit een wei en de eigenaar wilde deze vangen. hij kreeg hulp van de buurman die iets te hardhandig was en een van de dieren heeft het niet overleefd. geen probleem, de buurman was verzekerd. echter, doordat de diereneigenaar toestemming heeft gegeven om mee te helpen houd hij het risico. vervolgens werd de scène opnieuw nagespeeld, maar nu dat de buurman achter het dier aan rende en de eigenaar zei dat dat niet mocht. dan viel het namelijk wel onder de verzekering.
tja, regeltjes.

wat ik mij afvraag, hoe kan er rook uit een computer komen als je iets wisselt? iedereen weet dat de computer uitgeschakeld moet zijn en de stekker uit het stopcontact. dan kan er geen rook uit komen. en wat is er exact kapot? rook zegt niets, schade wel. is de schade te herleiden aan het wisselen van de kaart?