Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 03-02-2022 14:10:40
Elektronica & TV

Waarom geen ontangst van espn 1 bij ziggo basispakket ) ontvangst via humax

?? waarom is uw tv niet geschikt voor ontvangst van ziggo? kan/mag ik aannemen dat u daarmee de digitale ontvangst bedoelt en daarvoor een mediabox nodig is die op uw tv wordt aangesloten? er is geen enkele provider meer die nog een analoog signaal levert en de aansluiting van de tv op de mediabox kan dan via diverse mogelijkheden zoals hdmi, din aansluiting etc.  
en espn kan voor zovder ik nu ook lees alleen maar via de mediabox https://tweakers.net/nieuws/191664/ziggo-voegt-espn-1-volgende-week-gratis-toe-aan-tv-abonnementen.html" target="_blank">https://tweakers.net/nieuws/191664/ziggo-voegt-espn-1-volgende-week-gratis-toe-aan-tv-abonnementen.html . zonder ziggo tv abonnement kan ook maar dan via download met pc of smart tv. zie ook nog dit dat mogelijk m.b.t. ziggo achterhaald is https://espnnl.zendesk.com/hc/nl-nl/articles/360018507879-kan-ik-de-espn-app-op-android-tv-of-apple-tv-gebruiken-" target="_blank">https://espnnl.zendesk.com/hc/nl-nl/articles/360018507879-kan-ik-de-espn-app-op-android-tv-of-apple-tv-gebruiken-  

 uw vraag blijkt onduidelijk te zijn omdat u via humax wel degelijk alle zenders kunt bekijken maar een mogelijk aanbod van 1 zender via espn dus niet. https://espnnl.zendesk.com/hc/nl-nl/articles/360018507879-kan-ik-de-espn-app-op-android-tv-of-apple-tv-gebruiken-" target="_blank">https://espnnl.zendesk.com/hc/nl-nl/articles/360018507879-kan-ik-de-espn-app-op-android-tv-of-apple-tv-gebruiken-  de humax is een mediabox type. https://www.ziggo.nl/klantenservice/apparaten/mediaboxen/humax-irhd-5300c" target="_blank">humax irhd 5300c | klantenservice | ziggo  uw tv is dus wel geschikt voor ontvangst van tv via de ziggo kabel.