Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 07-02-2022 17:47:55
Huishouden & Energie

Prijs verschil

Tja, dat is nu eenmaal zo dat winkeliers hun eigen prijs mogen bepalen. een klacht daarover naar mijn mening niet meer zin hebben dat de aanbieder brettstock mogelijk de prijs verlaagt. weet u wel zeker dat de inhoud van de fles/flacon die bij action wordt aangeboden en via bol.com hetzelfde is? u geeft aan 1 liter en m.b.t. de diverse mogelijkheden en prijzen zie dan ook dit: https://www.bing.com/search?q=dettol+allesreiniger&form=r5fd" target="_blank">https://www.bing.com/search?q=dettol+allesreiniger&form=r5fd en kennelijk ook meer goedkopere aanbieders.

ps. hoe dan ook kan een aankoop in 'een stene winkel' zoals in uw geval uiteraard veel goedkoper zijn zij het dat u er dan wel zelf heen moet en mogelijk reiskosten heeft. in ieder gaval is er dan geen sprake van het ingekalkuleerd zijn van verzendkosten. (ik neem aan dat u weet wat de porto kosten zijn van een gewone 'simpele' brief van 20 gram max. )..