Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 07-02-2022 20:48:09
Huishouden & Energie

Prijs verschil

U rekent verkeerd.
mijn kat moet speciaal voer, dat is in 2 merken verkrijgbaar, maar hij vindt 1 merk erg lekker en dat heeft niet iedere dierenarts. ik moet daar 40 km vice versa voor rijden. nu heb ik het ook op internet gevonden, maar het is daar wel duurder. toch heb ik er voor gekozen het op internet te bestellen in plaats er 40 km voor te gaan rijden. per slot van rekening kosten mijn auto en reistijd ook geld.

maar nu de dettol. voor de dichtstbijzijnde action moet ik ook 22 km vice versa rijden en bovendien krijg ik er dan ook nog parkeerkosten bij à € 1,- per half uur. zou ik er speciaal naar toe moeten rijden, dan nam ik gelijk 5 of 10 flessen mee om de kosten eruit te krijgen, want 1 fles loont niet.
zoek ik op inernet dan kom ik allerlei winkels tegen die stukken goedkoper zijn, ah, kruidvat, action, jumbo. eén van die winkels zal toch wel bij u in de buurt zijn?