Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 09-02-2022 10:37:46
Vakantie & Reizen

Wat zijn je rechten op recreatiepark

Helaas heeft u hierin geen rechten als de huur wordt opgezegd heeft u in feite maar te vertrekken. ik begrijp dat er meerdere zijn die moeten vertrekken en dan is de enige mogelijkheid gezamenlijk op te trekken. afhankelijk van wat er in het contract is vermeld zou u gezamenlijk een schadevergoeding kunnen eisen, maar of hier gehoor aan gegeven wordt?. helaas is het een landelijk probleem geworden en zijn er weinig gemeentes die hier in actie komen. het enige bekende is dat men in limburg de plannen van "massa is kassa" hebben gedwarsboomd zodat deze geen "bungalows"(omgebouwde caravans) mag plaatsen op de door hem aangekochte camping.
ls ik lees nu dat het veld geschikt gemaakt wordt voor "losse" kampeerders waar dus blijkbaar meer aan te verdienen is. nogmaals ik geef u weinig kans vindt het echter wel slordig dat de beheerder iet met een alternatief komt maar kijk in uw contract of daar een  eventuele opzegtermijn is opgenomen van zowel huurders alsmede verhuurder.