Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 15-02-2022 21:45:12
Winkels & Webshops

Hidde dirks kat

Ja, ieder handelaar kan en mag zelf de prijs bepalen. het boek dat een handelaar via bol.com aanbiedt is vergeleken met wat u noemt wel erg duur. m.a.w de prijs wordt door de aanbieder bepaald en daar komt dan uiteraard wel een bedrag voor de bemiddeling door bol.com bij.

ik zide inmiddels bij zoeken met zoeknaam hidde dirks kat prijs dat het boek is uitgegeven en verkocht tegen de prijs die ui noemt, 14,95 en zie deze info https://www.persbureau-ameland.nl/de-meest-vergeten-schipbreuk" target="_blank">https://www.persbureau-ameland.nl/de-meest-vergeten-schipbreuk en zo te ziuen heeft betrekking op de oponing van het hidde dirks jaar in 2018 en rekent de boekhandel die u noemt de oorspronkelijke prijs.  degene die via bol.com aanbiedt vraagt dus wel ietwat veel m.i. (en nog een aanvulling: zeker als het kennelijk 2e hands is)

nog een verwijzing waarin ook de prijs wordt genoemd: https://www.amelanderhistorie.nl/products/het-dagboek-van-de-amelander-walvisvaarder-hidde-dirks-kat/" target="_blank">https://www.amelanderhistorie.nl/products/het-dagboek-van-de-amelander-walvisvaarder-hidde-dirks-kat/