Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rj
rjw - 23-02-2022 21:34:32
Garantie & Verzekeringen

Mag je geld achterhouden als een aannemer slecht werk levert

Heeft de aannemer ook aangegeven dat het niet goed is gegaan? of is "nu wil de aannemer ondanks zijn fout zijn volledige factuur betaald zien" jouw invulling?

het beste is om er eerst een onafhankelijke expert bij te halen die kan beoordelen of de aannemer slecht werk heeft afgeleverd, of dat het voldoet aan wat verwacht mag worden. als alles binnen de normen is, dan heeft de aannemer gelijk, zo niet, dan kan je verder in gesprek en zoeken naar een oplossing. 

en inhoudelijk: een cementdekvloer betekent niet dat je een spiegelgladde vloer mag verwachten. een cementdekvloer is weliswaar niet zo zo ruw als een gestorte betonvloer maar kan altijd nog wel ruw zijn. ik heb nog nooit meegemaakt dat ik op een cementdekvloer geen stukjes hoefde weg te hakken of putje op moest vullen voordat er een vloer gelegd kon worden.