Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 24-02-2022 09:40:07
Garantie & Verzekeringen

Schadeuitkering fietsverzekering

Uit de fietsverzekering van allianz:
bij schade: - stuur je ons de gespecificeerde reparatienota; - vergoeden wij de reparatiekosten. als je de fiets bij een vakman laat repareren, keren wij rechtstreeks aan deze monteur uit. je hoeft dan alleen jouw eigen risico te voldoen bij het ophalen van je fiets. zijn de reparatiekosten hoger dan de verzekerde waarde min de restwaarde na schade? we noemen dit totaal verlies. dan vergoeden wij de verzekerde waarde min de restwaarde en min een eventueel eigen risico; - krijg je een vergoeding van maximaal € 5 per dag voor een leenfiets en € 8,50 per dag voor een e-bike, voor maximaal 3 dagen, plus de dagen die eventueel nodig zijn om een schade-expert de schade te laten beoordelen. deze kosten mag je bij ons declareren door ze te laten toevoegen aan de reparatienota.
https://www.fietsverzekeringvergelijker.nl/wp-content/uploads/2017/11/allianz-fietsverzekering-voorwaarden.pdf" target="_blank">https://www.fietsverzekeringvergelijker.nl/wp-content/uploads/2017/11/allianz-fietsverzekering-voorwaarden.pdf 
 ik zie niet staan dat je 25% van je schade zelf moet betalen.
of denkt de verzekering dat je fiets nog maar €325 waard is?