Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 24-02-2022 16:12:03
Geldzaken & Recht

Xpendy factuur

Een kopie van de e-mail goed bewaren. zo er een factuur komt is mijn advie ook: niet betalen. en als er wordt afgeboekt storneren.
 ik zal even kijken of ik een adres kan vinden opdat u een en ander (geen gebruik willen maken eventueel per brief kunt bevestigen (aangetekend) .

m.i gelden hoe dan ook de regels m.b.t. de bedenktermijn bij 'koop op afstand'  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/kopen-op-afstand-wat-is-belangrijk-om-te-weten" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/kopen-op-afstand-wat-is-belangrijk-om-te-weten

aanvullend, zie deze info van expendy die dan m.i. ook voor henzelf moet gelden:  zeg je abonnementen snel en eenvoudig op via xpendy! kies het abonnement dat jij wilt opzeggen. vul je gegevens in. je opzegbrief wordt direct gegenereerd. print de brief of laat de brief door ons aangetekend verzenden. geen wachttijden, geen gedoe; opzeggen was nog nooit zo makkelijk!



https://xpendy.com/nl/#:~:text=zeg%20je%20abonnementen%20snel%20en%20eenvoudig%20op%20via,geen%20gedoe%3b%20opzeggen%20was%20nog%20nooit%20zo%20makkelijk%21" target="_blank">zeg je abonnementen eenvoudig en snel op | xpendy

xpendy.com/nl/