Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-02-2022 18:13:38
Geldzaken & Recht

Garage na 3 jaar nog steeds vochtig. hoe nu verder?

Enkelsteensmuur en nat na de vele regen is niet helemaal onlogisch maar het zou toch echt niet mogen. dat een en ander niet snel droogt is normaal. dat drogen kan enkele weken duren, vooral na de hoge mate van regenval die er de afgelopen dagen was. laat ook nagaan of de regen door harde wind niet onder het dak kan slaan.. 
het lijkt mij het beste dat u conctact opneemt met de juridische afdeling van https://www.eigenhuis.nl/" target="_blank">https://www.eigenhuis.nl/# of een bouwkundige van hen kan komen kijken en opnieuw oordelen.eventueel zelf de aannemer nu aansprakelijk stellen. dat kan dan d.m.v. deze https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">voorbeeldbrief-ingebrekestelling/. achtergrond info https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/  den dan is zeker het hebben van een opinie nu weer van een bouwkundige van groot belang. u heeft evenwel al een bouwkundig rapport waarin al is aangegeven dat er onvoldoende ventilatie was. u kunt uiteraard de aabnemer ook aansprakelijk te stellen voor schade die u hierdoor leidt.

zie ook nog: https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">ingebrekestelling | wet & recht | wet & recht (wetrecht.nl) en mogelijk is de aanmemere aangesloten bij een branchevereniging met geschillencommisie  en kunt u daar terecht met uw klacht: https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/verbouwingen-en-nieuwbouw/" target="_blank">https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/verbouwingen-en-nieuwbouw/