Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 01-03-2022 11:44:02
Geldzaken & Recht

Identificatie ics visa card

Helaas voor u is het zo dat het bezit van een smartphone en/of tablet heel normaal is. volgens https://www.consultancy.nl/nieuws/33772/nederland-is-koning-smartphone-samsung-groter-dan-apple" target="_blank">deze site had begin 2021 95% van de nederlanders een smartphone en 66% een tablet. is er een reden waarom u geen smartphone of tablet heeft?

het waarom wordt ook toegelicht bij de veelgestelde vragen:


waarom kan ik mij alleen met een smartphone of tablet identificeren?

wij vragen u een foto te maken van uw identiteitsbewijs en van uzelf. de kwaliteit van de foto’s is daarbij van groot belang. de camera’s van de meeste computers en laptops zijn daarvoor niet geschikt. ook is het niet mogelijk om een foto van uw identiteitsbewijs of pasfoto die u al op uw computer is opgeslagen, te gebruiken.





ik kan me niet identificeren met smartphone of tablet. wat nu?

als u geen smartphone of tablet heeft, kunt u deze ook van iemand lenen. de foto's die u tijdens de identificatie maakt, worden niet op het toestel opgeslagen. kunt u geen toestel lenen, of vindt u het lastig om een smartphone of tablet te gebruiken? neem dan contact op met onze identificatie desk op 020 - 6 600 401. dan zoeken we samen met u naar een oplossing. soms is het mogelijk om tijdelijk plaats te nemen op onze 'wachtbank' tot er ook een andere manier is om u te identificeren. we helpen u graag.