Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 01-03-2022 13:52:04
Elektronica & TV

Ziggo fm naar dab+

Ziggo gaat niet van fm naar dab+. ziggo gaat af van analoog en digitaal via de kabel naar alleen maar digitaal via de kabel.

uw yamaha kan inderdaad geen digitale radio aan. de antenne kunt u gratis laten komen. men neemt ook de bezorgkosten voor rekening. dit lijkt me het proberen waard (kost niets, kan werken).

het kastje lijkt ook een aardige oplossing en de installatie valt wel mee. twee tulp stekkertjes, stroom en een kabel.
u kunt het zelfs plaatsen tussen de kabel en de tv. https://myhumax.info/wp-content/uploads/2021/01/quickguide-installatie-qe317_ziggo-gebied.pdf" target="_blank">https://myhumax.info/wp-content/uploads/2021/01/quickguide-installatie-qe317_ziggo-gebied.pdf
nadeel is dat u een extra afstandsbediening nodig heeft en in ingaande poort voor de tulpstekkers niet langer beschikbaar heeft voor iets anders (al lijken er voldoende.beschikbaar te zijn.

zie ook: https://www.seniorweb.nl/tip/ziggo-stopt-met-analoge-radio-wat-nu" target="_blank">https://www.seniorweb.nl/tip/ziggo-stopt-met-analoge-radio-wat-nu