Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 11-03-2022 11:52:50
Geldzaken & Recht

308 euro boete voor gemiste arbo afspraak van werkgever

U bent ziek gemeld en moet derhalve uw afspraken met de arbo arts nakomen. uw werkgever kan u niet zomaar een boete opleggen voor het niet nakomen. alsu de afspraak vergeten bent kunnen wel de kosten die de arbo arts rekent op u worden verhaald, dat is schade voor het bedrijf. 
excuses zoals, het zat in mijn spambox, er is nietop de voicemail ingesproken, zijn irrelevant. un alleen u bent verantwoordelijk voor de afspraak en het regelmatig controleren van uw spammail of er toch niet een normale mail in terechtkomt.

in dit geval, wanneer u snel belt na de afspraak, blijft u verantwoordelijk voor de schade aan het bedrijf, want de afspraak is niet nagekomen en de arts heeft tijd voor u gereserveerd.
u heeft pech, kunt echter wel vragen om een betalingsregeling wanneer u het bedrag ineens niet kunt voldoen. af leen het van uw ouders wanneer dat kan, dan hoeft u wellicht ook geen rente te betalen.

welkom in de echte wereld!