Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 16-03-2022 17:20:18
Computers & Telefonie

Waar staat inspiron voor?

Inspiron is een deel van een produktlijk naam van dell. zie https://www.dell.com/support/home/nl-nl/product-support/product/inspiron-545/docs" target="_blank">https://www.dell.com/support/home/nl-nl/product-support/product/inspiron-545/docs en is het dus van belang welk nummer desktop heeft die u aanschat en ga dan ook na of die voldoet aan de voorwaarden om de laatste en nieuwe windows versie te benutten.

er zijn meer merken bijv de satellite die ik heb van samsung die dat niet meer kan maar de meest recente versie kan dat wel. bij hp gelst bijv ook hetzelfde. herhaals, goe nagaan wat de gewenste eisen zijn voor win 11 en bijv deze https://global.techradar.com/nl-nl/news/windows-11-systeemvereisten-slecht-nieuws-voor-oude-laptops-en-pcs?msclkid=c596194ea54411ecb8c09f5157c94388" target="_blank">https://global.techradar.com/nl-nl/news/windows-11-systeemvereisten-slecht-nieuws-voor-oude-laptops-en-pcs?  overigens zijn pc's en laptops met oudere windows versies wel altijd te benutten al is er geen sprake meer van uodates (win 10 tot aug 2023)