Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Landal verzekering

Uw bericht is kennelijk bedoeld voor de redactie: kassa@bnnvara.nl. wij zijn vrijwillige vraagbeantwoorders /advciesgevers. ik kan u slechts adviseren om indien u er met de verzekeraar van landal niet uitkomt http://www.kifid.nl" target="_blank">kifid te benaderen en diverse andere media te benutten waaronder: http://www.klachtenkompas.nl" target="_blank">klachtenkompas

uiteraard kunt u ook een poging doen om landal aansprakelijk te stellen. https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-aansprakelijk-stellen-onrechtmatige-daad/?msclkid=3db48672a6ae11ec8f5a712c0fe792c9" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-aansprakelijk-stellen en is het inderdaad handig om dat dan met meerdere pesonen te doen. heeft u uw eigen verzekering al benaderd om hulp/advies?? (zoals @sjoppy kruisend met mijn reactie zojuist al aangaf?)