Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 19-03-2022 08:40:08
Garantie & Verzekeringen

Landal verzekering

Volgens de voorwaarden.
'17 aansprakelijkheid
17.1 landal greenparks aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal (inclusief diefstal uit bungalowkluisjes en zwembadlockers), verlies of schade van of aan zaken dan wel personen, van welke aard ook, tijdens of ten gevolge van een verblijf op één van onze parken en/of de huur/het gebruik van accommodatie en/of campingplaats en/of andere faciliteiten van landal greenparks, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld van landal greenparks of (één van) haar werknemers.
uw auto stond voor eigen risico geparkeert en van grove schuld is geen sprake omdat het aan de kust stormachtig kan zijn. aan de balie wordt ook erkend dat het vaker stormachtig is maar dat wil nog niet zeggen dat schade ontstaan door storm ook vergoed gaat worden. u wil mensen mobiliseren met als doel het park wind luw te maken enkel en alleen omdat uw auto een flinke deuk heeft opgelopen terwijl u had kunnen weten dat het aan de kust wel eens zou kunnen gaan waaien en veel gasten juist voor die beleving naar het park komen.