Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 21-03-2022 12:06:00
Geldzaken & Recht

Lois interieurontwerp fake website

Een dergeljk bedrijf kan heel wel vanuit een woonadres worden gerund. de aard van het bedrijf vereist geen eigen bedrijfspand. de aard van het bedrijf lijkt ook niet erg lucratief in olichtersland.

anderszijds is een correspondentieadres (fysiek en email) en een telefoonnummer wel handig. alleen een contactformulier lijkt wat mager. er is wel een kvk nummer dat correspondeert met het bedrijf en bevat een fysiek adres.
volgens de kvk betreft het een eenmanszaak gevesitigd in een appartement. dit laatste hoeft zoals eerder gezegd geen probleem te zijn gezien de aard van het bedrijf.

opvallend is dan weer wel dat in de 2 zichtbare (ongedateerde) recensies twee namen van adviseurs worden genoemd die dan op de site zelf niet worden genoemd. ook opvallend is dat maar twee recensies worden getoond.

het hoeft geen fout bedrijf te zijn maar vooraf iets betalen zonder de betrokken ontwerper eerst zelf fysiek gesproken te hebben lijkt mij niet raadzaam.