Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Frans Mulch
Frans Mulch - 21-03-2022 21:40:06
Elektronica & TV

Bol.com

Oké heb zeer slechte ervaringen met de transporteur van de leverancier. instabox voorheen red je pakketje. ik ga stoppen met bol.com 

super slecht bedrijf zijn leugenaars die nergens op reageren. zou een bestelling van http://bol.com/" target="_blank">bol.com ontvangen. kreeg melding dat de bezorger het adres niet kon vinden. dit is de grootste onzin die ik in jaren heb gehoord. telefoonnummer is niet bereikbaar. volgens mij en de vele zeer slechte recenties zijn het een stel laailichters. onbegrijpelijk dat http://bol.com/" target="_blank">bol.com met zo een bedrijf samenwerkt. nu weer een nieuwe bestelling met melding verkeerd gesorteerd. triest hoor. bol verliest mij na een tiental jaren als klant.