Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-03-2022 10:16:38
Geldzaken & Recht

Lekkage vanwege ontbreken rubber-ring tussen kraan en aanrecht

Dit is een lastige kwestie omdat het de vraag is of dit inderdaad iets was (herstel klekkende kraan) dat voor uw rekening was of voor de verhuurder. zelf had ik onlangs hinder van een lekkende kraan en diedat werd door mijn verhuurder gerepareeerd maar mwer nadrukkelijk de aantekening dat ik  ook een klein bedrag extra naast de huur betaal voor dit soort klein onderhoud. is uw verhuurder een corporatie sociale woningbouw, neem dan contact op met het bestuur van de de huurdersbelangenorganisatie die op basis van huur/overlegwetgeving verplicht is voor bemiddeling en/of de bewonerscommissie in die die er bij u is.
een hbo is voor haar leden meestal voor haar leden collectief lid bij de woonbond.

en anders: juridisch advies volgens kassa:

voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:


- het juridisch loket, tel. 0900 – 8020:    € 0,10 per minuut (met een maximum van € 12,50). daarnaast betaalt u een starttarief van 4,5 cent en de normale belkosten. zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl