Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-03-2022 10:32:47
Winkels & Webshops

Recht op onderliggende factuur?

Zoals ik het begrijp heeft u een op basis van een vooaf afgesproken prijs twee prefab gebouwtjes laten plaatsen waarin de kraanhuur niet was inbegrepen.daarna heeft u een toestemming voor meerkosten geaccordeerd en dan zou u die ook dienen te betalen. wel is het zo dat u dan naar mijn mening wel recht heeft op een specificatie van die meerkosten. daarbij kan en mag agressief gedrag al helemaal niet aan de orde zijn. 

hoewel u met toch maar betalen er toch van af bent is het misschien toch zinvol om uw vraag ook voor te leggen aan het forum voor ondernemers (omdat u zzpér bent en dit een forum voor consumenten is)  https://www.higherlevel.nl/?msclkid=19558a6dada811ecac3b62a3276f37a0" target="_blank">https://www.higherlevel.nl/  of eventueel voor nader advies bij https://www.eigenhuis.nl/?msclkid=6862c2ccada811ec8d36f5c7939c4199" target="_blank">https://www.eigenhuis.nl/