Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 01-04-2022 13:14:26
Huishouden & Energie

Extreem hoge loodgieterkosten

Hallo jasper v , 

ik heb al een onverwacht hoge rekening betaald , kan ik mijn geld terug krijgen ? klik op de rode regels . 




ja, dat kan als u misleid bent. dat is het geval als het bedrijf niet duidelijk was over de kosten. en u daardoor vooraf niet wist dat de rekening zo hoog zou worden. https://www.consuwijzer.nl/misleidende-verkoop/wat-kan-ik-doen" target="_blank">u kunt bij misleiding de overeenkomst ongedaan maken.


 




komt u er samen niet uit?


dan kunt u op een andere manier https://www.consuwijzer.nl/uw-recht-halen" target="_blank">uw recht halen. en u kunt https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer" target="_blank">het probleem bij ons melden. acm consuwijzer is het consumentenloket van de autoriteit consument & markt (acm). uw melding helpt ons om te zien welke bedrijven zich niet aan de regels houden. en waar wij iets aan moeten doen.


 

https://www.consuwijzer.nl/uw-recht-halen" target="_blank">uw recht halen
https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer" target="_blank">melden bij acm consuwijzer 


https://opgelicht.avrotros.nl/hulp/vraag-antwoord/artikel/gedupeerd-door-malafide-rioolontstoppers-een-stap-naar-de-rechter-kan-helpen/" target="_blank">https://opgelicht.avrotros.nl/hulp/vraag-antwoord/artikel/gedupeerd-door-malafide-rioolontstoppers-een-stap-naar-de-rechter-kan-helpen/