Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mamamama
mamamama - 01-04-2022 13:57:27
Garantie & Verzekeringen

Oncontroleerbare stijging premie hondenverzekering

Hallo joke,

mijn hond is vorig jaar geopereedr aan een tepetje waar een gezwelletje aan zat. e.e.a. opgestuurd en gecontroleerd, opm. op dit moment niet gevaarlijk. ik dacht weg is weg en neem geen risico. 

dus mijn herder geopereerd. al met al heeft het eu.500,= gekost incl wat wond cleaners en honingspree en excl.verbandmiddelen. mijn hond was toen 7 jaar oud.
de verzekering over 7 jaar had mij zeker eu. 3000'=gekost. dus ik heb gekozen voor zelf betalen en niet verzekeren. heb ook een buffer gemaakt 7 jr geleden voor eventuele onvoorziene omstandigheden met dit mooie dier..

wat ik daarmee wilde zeggen is. dat het bedrag nu heel veel minder is en dat mijn hond nog 6x aan een tepel geopereerd zou kunnen worden voor t bedrag dat ik uitgespaard heb door niet te verzekeren..

ik hoop natuurlijk dat het nooit meer nodig hoeft te zijn mijn potje aan te spreken.
en er kunnen altijd ongelukken en situaties optreden, dat heb je niet altijd in de hand.

dit is mijn 6e herder en eerlijk gezegd ben ik behalve de reguliere prikken niet veel bij de dierenarts geweest. de gemiddelde leeftijd van herders is 12 jaar. reken maar uit!.

tip: maak zelf een spaarpot aan (met het bedrag wat je anders voor de verzekering kwijt bent) voor je dier en je zult zien dat het heel handig is en veel kan schelen!!  een hartelijke groet en succes met je hond!!