Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gj
gjvw - 01-04-2022 17:34:56
Geldzaken & Recht

Aow indexatie

De statis heet, plukken van de immer rijke pensionado's,. waar mensen leven op bijstandsniveau. maar in een kasteel wat nu, een huurhuis waar door alle privatisering het schier onmogelijk wordt een huis te huren, ook de woningcorparaties verkopen liever om de centen. dank zij de regering en al hun onwijsheid.
indexatie, bevlogen woord  leidt tot soms extreem hogere prijzen. ons huidige selecte overheid, heet doofpot, zwaar gezegd en bewezen en koimt echt nooit boven water en de schuldigen, nooit ontslagen worden geholpen op ander niveau. zoi werkt het en een gaatje naar europa heil en veel beter en nietszeggend. het heet beuren. want elke indexatie lijkt geen rekening te houden met de de laagst betaalden. en de loskoppeling van aow/minimumloon wordt altijd een constructie gevonden. bosbelasting pvda. van stal gehaald, oeps pvda. die niets meer zegt. wie nog vertrouwd op eerlijkheid in de politiek komt van een koude kermis thuis.