Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 03-04-2022 13:32:59
Garantie & Verzekeringen

Oncontroleerbare stijging premie hondenverzekering

Ohra is zoal een onbetrouwbare verzekering n.m.m. en ervaringen. een verzekeringsmaatschappij welke je ook noemt is alleen voor winst en niet voor zorg. omdat het aantal deelnemers door de te hoge premie aanmerkelijk minder is dan wanneer de preme lager zou zijn worden de kosten ook verspreid over een kleinere groep mensen. risiico van de onderhand zeer hioge kosten bij een gemiddelde dierenarts zijn ook door de btw (nog even dan moet er voor de menselijk zorg ook btw betaald worden - uitzuigers) aanmerkelijk duurder geworden. het lijkt niet bij de verzekeraars door te willen dringen dat omzetsnelheid de bais is voor grotere winsten met lagere premies. m.a.w. als de premie lager zou zijn er meer deelnemers zouden en de kosten bter verspreidt met een vele malen lagere premie.
het probleem doet zich ook voor bij de aanschaf van een dier uit een asiel om deze nog een goede oude dag te geven. 8  jarige hond baasje overleden  - diernopvang - volgende eigenaar - bingo voor de ohra. daarnaast wordt nog eens niet alles vergoed. de jaarlijkse vacinaties vallen er o.a. buiten. ze weten heel goed waar de winst te behalen is en hoe en ook ten kostte van wie.