Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

El
Elgje - 08-04-2022 08:53:04
Garantie & Verzekeringen

Wat houden materiaalkosten bij de apotheek in?

Alleen wanneer u langer dan 6 maanden per jaar allergie-medicatie nodig hebt wordt dit vergoed. gebruikt u het korter dan zijn de kosten inderdaad voor eigen rekening. misschien kunt u het middel dat u gebruikt eens opzoeken op medicijnkosten.nl .
als u daar de betreffende werkzame stof en toedieningsvorm(tablet, neusspray, oogdruppels etc) invult kunt u zien wat de prijzen voor dit middel van de diverse fabrikanten zijn.
gaat het om tabletten, druppels, spray... al dat soort dingen kunnen een rol spelen. gaan bijvoorbeeld de tabletten in een medicijn rol dan zijn er uiteraard meer materiaalkosten etc.
of u ook kunt overstappen op een vrij verkrijgbaar middel zoals anderen opperen, kunnen wij natuurlijk niet bepalen. niet elk middel (werkzame stof) is voor iedereen geschikt en niet alles is ook in een vrij verkrijgbare versie beschikbaar. dit zou u dan kunnen overleggen met huisarts of eventueel apotheek.