Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 10-04-2022 10:44:14
Winkels & Webshops

Onterechte aanmaningen op schoonouders adres met mijn naam

Aanmanigen van de webshop? u kreeg al diverse tips om dit te melden en adviseer u om dit ook te melden bij http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl
 en ook voor te leggen bij http://www.klachtenkompas.nl" target="_blank">www.klachtenkompas.nl waar men als gratis service (consumentenbond) deze kwestie doorspeelt aan de bedoelde webshop voor antwoord en een en ander opo hun website publiceert.

is het zalando van wie u de aanmaningen kreeg of is het degene die via het pakket heeft verstuurd?

uiteraard: nooit betalen maar zou het onverhoopt tot een exploit van een echte deurwaarder zou komen en een oproep voor een zitting, dan uiteraard wel reageren naar de kantonrechter omdat anders de mogelijkheid van een verstekvonnis bestaat. indien er eerdsr spreake komt van een incassobureua kunt u dat ook negeren al is dan kort reageren naar dat bureau 'dat het onzin is' ook een optie.