Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 13-04-2022 14:00:01
Geldzaken & Recht

Wat kan ik doen als ik gedupeerd ben door post nl

Mijn beste,

op het gevaar af dat ik je schoffeer tik ik het toch.

hoe kom je erbij om zilver, goud en/of munten via postnl te laten versturen? als ik eerlijk ben is dat erg dom. waarom, als het zo belangrijk en waardevol voor je is, vraag je niet aan de verzender om het per koerier te versturen? dat zal dan meer aan verzendkosten zijn, maar er wordt - is mijn ervaring - veel zorgvuldiger met de pakjes omgegaan.

je beschuldigt postnl dat zij je pakketjes leeg roven, maar heb je wel eens gedacht aan het feit dat er in de sorteercentra van postnl het gooi- en smijtwerk eerder regel dan uitzondering. dus pakketjes kunnen daar beschadigd raken en dan kan de inhoud eruit vallen. 
overigens vraag ik me af of jij, überhaupt, kun bewijzen dat postnl je berooft en oplicht. zou met dergelijke beweringen oppassen want stel, ik zeg stel, dat postnl het genoeg vindt dat wat jij verkondigt dan kun je nog een proces smaad en laster op je bordje krijgen.

tot slot, als ik jou was, maar dat ben ik niet want ik zou die gegevens hoedanook niet plaatsen, haal je naw-gegevens weg. want iedereen kan op dit forum kijken en bedenken dat er wellicht veel van waarde te halen is bij je.