Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 17-04-2022 20:48:21
Huishouden & Energie

Stedin dreigbrieven

Een nog altijd bekend probleem. 

de arrogante netbeheerders vinden dat je verplicht bent om klant te zijn omdat er een gasaansluiting aanwezig is. en ze behandelen je dus als een halve crimineel wanneer je geen gas gebruikt, daarom ook geen contract hebt voor gas maar er nog wel een gasaansluiting aanwezig is.

de brieven staan helaas vol leugens en niet bestaande verplichtingen. en inderdaad, aan de telefoon gaan ze verder met die flauwekul.

wie geen gas meer gebruikt, is na het opzeggen bij de energieleverancier tot niets verplicht. de gasaansluiting is eigendom van de netbeheerder (stedin in dit geval) en daarmee ligt het initiatief om die gasmeter te verwijderen ook geheel bij stedin. zij mogen daarvoor, als ze dat willen, een afspraak maken met de bewoners van de woning. maar alle dreigbrieven vol leugens hoef je niet op in te gaan.